Een nieuwe start

Patronaat KerkradeAfgelopen december heeft het Patronaat een nieuwe beheerder mogen verwelkomen. De start van een vernieuwende en verfrissende gedachten gang.

Het aantal ‘Likes’ op de Facebook pagina van het Patronaat is in 4 maanden tijd gestegen van 300 naar 1600 waarvoor natuurlijk onze dank. Over de diverse activiteiten en evenementen welke georganiseerd zijn hebben wij leuke positieve reacties mogen ontvangen. Hiermee gaan wij in de toekomst gewoon mee door want er staan nog diverse op het programma.

Buiten de feesten en partijen, zowel openbaar en besloten (volgens afspraak), is het ook ons doel om de wijk Bleijerheide erbij te betrekken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een kien avond, rommelmarkt, Ladies Night en andere activiteiten wat bezoekers motiveert om te organiseren.

Het eerst volgende evenement is aanstaande zondag vanaf 11:30 uur waarin de harmonie St. Aemiliaan een concert zal geven in de zaal. Aansluitend zullen de Altbhömischen in het café gedeelte er een gezellige middag van gaan maken.

Altbhömischen

Wij zullen door gaan om het Patronaat en de wijk Bleijerheide weer op de kaart te zetten en één van de mooiste locaties van Kerkrade te maken. Hierbij willen wij dan ook iedereen bedanken voor het bezoeken, Liken en volgen van onze Facebook pagina en website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *