Informatie

informatieOp deze pagina meer informatie over het Patronaat in Kerkrade.

Wij zijn een gemeenschapshuis welke gelegen ligt in de wijk Bleijerheide. U kunt bij ons terecht voor een gezellige avond uit, feesten, recepties, bruiloften, koffietafels, bedrijfsuitjes, vergaderingen, recepties en meer. Voor elke gelegenheid hebben wij de geschikte ruimte.

Café gedeelte

In ons café gedeelte kunt u terecht voor een gezellige avond met een drankje, versnapering en lekker hapje. Tevens bestaat er de mogelijkheid deze te reserveren voor feesten en evenementen met een maximum van 150 personen. Een kleine impressie:

informatie      informatie

informatie      informatie

informatie      informatie

informatie      informatie

 

Onze grote zaal

Deze is uitermate geschikt voor de grotere evenementen zoals feesten, recepties, feesten en optredens. De zaal is geschikt voor maximaal 550 personen en kan naar wens worden voorzien van stoelen, tafels en een verhoging.

informatie     informatie

koffietafel 6

 

Vergader en lezingen ruimtes

Naast het café gedeelte en de grote zaal beschikken wij nog over een middelgrote en twee kleine ruimtes welke ideaal geschikt zijn voor vergaderingen, verenigingen, seminars en lezingen.

informatie      informatie

informatie      informatie

 

Koffietafel

Eén van de vele faciliteiten die het Patronaat kan bieden is een koffietafel tot maximaal 200 personen. Bij ons betaalt u geen zaalhuur en zeker niet de welbekende hoofdprijs, een uitvaart kost al meer dan genoeg. Afscheid nemen is al moeilijk genoeg en wij zorgen ervoor dat de herinnering goed verzorgd is.

koffietafel 2      koffietafel 3

koffietafel      koffietafel 4

 

Informatie

Voor meer informatie, reserveringen en onze gunstige tarieven kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via deze link. Natuurlijk kunt u ons ook bezoeken op onderstaand adres zodat wij een persoonlijk en een advies op maat kunnen geven.

Ons adres
Ursulastraat 232
6462TZ Kerkrade